Wil jij ook een gepersonaliseerde halsband ???? Vul je gegevens in en wij nemen contact op 

Dogs & Soda in Hechtel  is dé Partner voor Paracord & BioThane hondenriemen

 

Alle hondenriemen en halsbanden worden door ons gemaakt van Paracord & BioThane materiaal. Deze materialen zijn extra stevig en daarom ook bestand tegen vuil en water. Hierdoor zal de hondenriem niet snel slijten waardoor je jaar in en uit kan genieten van de riem tijdens een wandeling. 

Voor elk hondenras een geschikte hondenlijn

Of je nou een stoere Rottweiler hebt of een kleine Pomeranian, voor elk hondenras hebben wij een geschikte hondenlijn en halsband. Eigenaren die het liefst een lange wandeling maken, kunnen we blij maken met de hondenlijn van 5 of 10 meter. Deze hondenriem geeft de hond net wat meer ruimte tijdens het wandelen. Zo kan je hond lekker snuffelen en ravotten zonder belemmert te worden door de riem. En voor de honden die iets minder blij worden van een lange wandeling, maar alsnog lekker willen snuffelen, hebben we een hondenlijn van 3 meter. Alle hondenlijnen zijn voorzien van een handvat, super handig voor een wandeling!

Breed assortiment aan Paracord halsbanden

Ook voor halsbanden van Paracord kan je bij ons terecht! We hebben voor zowel de kleine hond als de grote hond een Paracord halsband. Ook hebben we een bijpassende hondenriem bij de collectie halsbanden. Zo hebben we gekozen voor kleurrijke Paracord zodat je hond lekker opvalt tijdens de wandeling. Bovendien bestaat ons assortiment ook uit halsbanden van BioThane. Voor de donkere dagen hebben we een reflecterende halsband