Door de tekorten in de voedselindustrie en het gebrek aan personeel kunnen de levertijden vertragingen oplopen. Onze excuses voor het ongemak !

Ons trimsalon is 7/7 geopend op afspraak,

Wij werken 1 op 1 dit wil zeggen dat er geen 5 honden tegelijk getrimd worden en uren moeten wachten voor het hun beurt is. 

Wij stellen uw viervoeter voorop en staan erop dat honden vanaf 10 jaar begeleid worden door de eigenaar, en dit voor de  gehele duur van de behandeling. ( oudere honden kunnen stress gevoeliger zijn of angstig een vertrouwd gezicht kan dan soms wonderen doen.

Puppy gewenning tot 6 maanden is gratis ( hier krijgt u de volledige uitleg qua vachtverzorging )

redelijk uniek maar bij ons krijgt u de kans om bij uw hond te blijven indien u dit wenst, indien dit een negatief effect heeft op het gedrag van uw hond zal u toch even koffie moeten gaan drinken. Wij hebben geen geheimen en onze deur staat altijd open.

bij ons is elke hond welkom groot,klein met 4 of 2 poten het maakt niet uit ..... indien uw hond met een handleiding komt laat het ons aub weten want hier wordt niet gebeten. 

de prijs is de prijs wij tellen geen toeslagen voor ditjes en datjes.

wij reserveren tijd voor u en vragen ook met aandrang als er iets tussen komt om het ons te laten weten, wij hebben nog nooit iemand kaal geschoren als er iets tussen komt, maar het geeft ons de kans om iemand anders die op onze wachtlijst staat verder te helpen. indien u niet op tijd verwittigd of niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt conform onze algemene voorwaarden een vergoeding te vragen.

 

Dikke poot 

Alexandra Jeroen & Thijs 

 

 

 

Algemene Voorwaarden
ODT bestand – 27,5 KB 259 downloads